ინგრედიენტები:
1 საშუალო ზომის კოჭა.
2 ლიმონი.
500 გრამი ნატურალური თაფლი.
მომზადების წესი:
ლიმონი წვრილად დაჭერით. ასევე წვრილად დაჭერით კოჭა. ორივე ინგრედიენტი მოათავსეთ ერთლიტრიან მინის ქილაში და დაამატეთ თაფლი ისე, რომ კოჭა და ლიმონი მთლიანად დაიფაროს. შემდეგ ქილას კარგად დაახურეთ თავზე და გააჩერეთ ერთი დღით.'
მიღებული ნაზავი შეგიძლიათ შეინახოთ მაცივარში 1-2 თვით. ამ ხნის განმავლობაში ის ჟელეს
გამოყენების წესი:
უფროსებმა უნდა მიიღონ დღეში 2 სადილის კოვზი, ბავშვებმა - 1-2 ჩაის კოვზი.
სოფიო ბულაური