აუმჯობესებს საჭმლის მონელების პროცესს
კომბოსტო დიდი რაოდენობით შეიცავს ნივთიერებებს, რომლებიც სასარგებლოა საჭმლის მომნელებელი სისტემის ნორმალური მუშაობისთვის.
კომბოსტო აუმჯობესებს ნაწლავების ფუნქციას და იცავს გაუვალობისგან. რაციონში კომბოსტოს რეგულარული ჩართვით, თქვენ თავს დაიზღვევთ სწორნაწლავის დაავადებებისა და კუჭის კიბოს განვითარებისგან.
აძლიერებს ენერგიას
კომბოსტო მდიდარია რკინით, რისი წყალობითაც ორგანიზმს ენერგიით ამარაგებს, აუმჯობესებს ნივთიერებათა ცვლასა და სისხლის მიმოქცევას. იცავს ორგანიზმს ანემიისგან, ქრონიკული დაღლილობისა თავის ტკივილებისგან.
აძლიერებს იმუნურ სისტემას
კომბოსტო მდიდარია
აძლიერებს ძვლებს
კომბოსტო მდიდარია K ვიტამინით, რომელიც აუცილებელია ძვლების სიმაგრისთვის. K ვიტამინი ეხმერება ორგანიზმს ცილის გამომუშავებაში, რომელიც არეგულირებს ძვლების მინერალიზაციის პროცესს. K ვიტამინი ძალიან სასარგებლოა ოსტეოპოროზის პროფილაქტიკისთვის.
ამცირებს ანთებას
კომბოსტოს მწნილი მდიდარია ანტიოქსიდანტებით, რომლებსაც ანთების საწინააღმდეგო თვისებები აქვთ. კომბოსტოს რეგულარული გამოყენება ამცირებს ორგანიზმში ანთებითი პროცესებით გამოწვეულ ტკივილს.
აუმჯობესებს გულის ჯანმრთელობას
კომბოსტოში შემავალი ნივთიერებები აუმჯობესებენ გულის მუშაობას. ბოჭკობი, რომლებსაც კომბოსტო შეიცავს, ამცირებს ქოლესტერინის უარყოფით გავლენას, რასაც ძალიან დიდი მნიშვნელობა აქვს გულ-სისხლძარღვთა დაავადებების პროფილაქტიკისთვის.
აუმჯობესებს მხედველობას და კანის მდგომარეობას
კომბოსტო,მდიდარია A ვიტამინით, რომელიც ძალიან სასარგებლოა მხედველობისა და კანისთვის. A ვიტამინი ხელს უშლის კატარაქტის განვითარებას, აფერხებს ნაოჭების წარმოქმნის პროცესს და აცხრობს კანის სიწითლეს.
სოფიო ბულაური