29 ნოემბერი, 2019
დალი ჩიტალაძეს ხინკლის მოხვევისას "შანელის" შარვალი ეცვა
მო­დის ექ­სპერ­ტმა, დალი ჩი­ტა­ლა­ძემ, ცოტა ხნის წინ ქარ­თულ სა­ზო­გა­დო­ე­ბას ახალ ამ­პლუ­ა­ში წა­რუდ­გი­ნა თავი, როცა კუ­ლი­ნა­რი­უ­ლი შოუს "მას­ტერ­შე­ფის" კონ­კურ­სან­ტი გახ­და.

და­ლის მიერ მომ­ზა­დე­ბუ­ლი კერ­ძე­ბი მის სა­მე­გობ­რო­ში დიდი პო­პუ­ლა­რო­ბით სარ­გებ­ლობს, თუმ­ცა, კუ­ლი­ნა­რი­ა­ში უფრო მეტი გა­მოც­დი­ლე­ბის მი­ღე­ბა მო­ი­სურ­ვა და პრო­ექ­ტში მო­ნა­წი­ლე­ო­ბით კმა­ყო­ფი­ლია. თბი­ლი­სის ერთ-ერ­თმა ყვე­ლა­ზე მო­დურ­მა ქალ­ბა­ტონ­მა გა­და­წყვი­ტა, ჰქონ­დეს სა­კუ­თა­რი კაფე, რო­მე­ლიც ზა­ფხულ­ში გა­იხ­სნე­ბა.

რო­გორც AMBEBI.GE-მ გა­არ­კვია, მო­დის ექ­სპერ­ტი რამ­დე­ნი­მე დღის წინ კლი­ნი­კა­ში მო­ა­თავ­სეს და ინ­ტერ­ვიუ სწო­რედ მისი ჯან­მრთე­ლო­ბის მდგო­მა­რე­ო­ბით და­ვი­წყეთ:



"სტრე­სის ნი­ა­დაგ­ზე გან­მი­ვი­თარ­და თი­ა­ქა­რი ხერ­ხე­მალ­ზე და გა­ვი­კე­თე სას­წრა­ფო
ოპე­რა­ცია. მარ­ჯვე­ნა ტერ­ფი წა­მერ­თვა, სა­ერ­თოდ ვერ ვგრძნობ­დი, ტკი­ვი­ლე­ბი მქონ­და... მოვ­ხვდი კლი­ნი­კა­ში, 9 მი­ლი­მეტ­რი­ა­ნი თი­ა­ქა­რი ამო­მაჭ­რეს, ოპე­რა­ცი­ამ კარ­გად ჩა­ი­ა­რა და მალე გა­მომ­წე­რენ კლი­ნი­კი­დან".


- თქვენს ცხოვ­რე­ბა­ში ახლა მთა­ვა­რი ად­გი­ლი უჭი­რავს „მას­ტერ­შეფს“, ხალ­ხმა სულ სხვა კუ­თხით გა­გიც­ნოთ... რა­ტომ გა­და­წყვი­ტეთ ძა­ლე­ბის კუ­ლი­ნა­რი­ა­ში მო­სინ­ჯვა?

- ყვე­ლამ იცის, რო­გორ მიყ­ვარს კერ­ძე­ბის მომ­ზა­დე­ბა და შე­მო­თა­ვა­ზე­ბას სი­ა­მოვ­ნე­ბით დავ­თან­ხმდი. მოდა, მუ­სი­კა და კუ­ლი­ნა­რია გა­მომ­დის ყვე­ლა­ზე კარ­გად. ეს სამი სფე­რო არის ხე­ლოვ­ნე­ბა და ყო­ველ­თვის ვამ­ბობ, თუ არ გაქვს გე­მოვ­ნე­ბა, პირ­ში გე­მოც ვერ გექ­ნე­ბა.



გუნ­დზე, რო­მე­ლიც „მას­ტერ­შეფს“ აკე­თებს, ად­რეც ბევ­რი კარ­გი მსმე­ნია, მაგ­რამ როცა შიგ­ნი­დან ხე­დავ ამ ყვე­ლა­ფერს, რო­გორ აკე­თებს საქ­მეს „ნოვა პრო­დაქ­შე­ნი“, ეს სულ სხვა სი­ა­მოვ­ნე­ბა და პრო­ფე­სი­ო­ნა­ლიზ­მია. უდი­დე­სი გა­მოც­დი­ლე­ბა მი­ვი­ღე, ცოდ­ნა შე­ვი­ძი­ნე, ჩემს მიერ მომ­ზა­დე­ბულ ღომს და ხარ­ჩოს მოჰ­ყვა ყვე­ლა­ზე დიდი შე­ფა­სე­ბა, მაგ­რამ კი­დევ სხვა­ნა­ი­რად ვის­წავ­ლე მომ­ზა­დე­ბა, სერ­ვი­რე­ბა და ა.შ.

ვა­პი­რებ, სა­კუ­თა­რი კაფე გავ­ხსნა, უკვე შერ­ჩე­უ­ლი მაქვს ად­გი­ლი, სა­დაც ამ ბიზ­ნესს და­ვი­წყებ. მინი ფაბ­რი­კის ტი­პის ლო­კა­ცი­ის მშე­ნებ­ლო­ბა მიმ­დი­ნა­რე­ობს თბი­ლის­ში და ჩემი კა­ფეც იქ და­ი­დებს ბი­ნას, სა­დაც ჩემს სა­ფირ­მო კერ­ძებს ყვე­ლა და­ა­გე­მოვ­ნებს.



- კონ­კურ­სან­ტე­ბი ხში­რად უს­ვა­მენ ხაზს თქვენს ასაკს, გა­ღი­ზი­ა­ნებთ ეს?

- ყვე­ლა ახალ­გაზ­რდას ჰგო­ნია, რომ თა­ვად უკე­თე­სია. თუმ­ცა, გა­მოც­დი­ლე­ბას სხვა ხიბ­ლი აქვს, კარ­გია ცოდ­ნა, მაგ­რამ გა­მოც­დი­ლე­ბის გა­რე­შე ეს ცოდ­ნა ჰა­ერ­ში იკარ­გე­ბა. გაგრძელება
FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS